God Jul och gott nytt år önskar vi på Katterverket!


Nu är de tre hela veckor! Här kommer några bilder

Athena från Cayennes kull hjälper till med de små :)

Balder, 3 veckor

Den här killen utforskar omvärlden i hagen :) Han är ljusare än sin bror men har fina rosetter och bra tyngd. Det blir spännande att få se hur han utvecklas!

Brage, 3 veckor

Den här killen har superkontrast med mycket svärta mot en ljus bakgrund och har riktigt fina rosetter som håller på att spricka upp. Han är en riktig morsgris som gärna håller sig i närheten av mamma.

Vår fina, älskade kattunge

Den lilla honan som sedan visade sig vara kille gick bort i fredags efter mycket kämpande. Han vägde mindre och var skörare än de andra och vägrade mot slutet äta helt. Nu får vår älskade lilla kattunge vila i frid. Vi saknar dig.

Hage

Eftersom alla de små har öppnat ögonen och envisas om att smita iväg från mamma då och då för att utforska världen i bolådan och krafsa på dess väggar bestämde vi oss för att bygga ihop en större hage till dem. De ligger fortfarande helst nära mamma Ronja men klampar runt med darrande steg när tillfälle ges :)

Hona(?)1, 2 veckor

liten tjej som redan nu vet vad hon vill. Vi trodde till en början att hon var kille men allt verkar peka mot att hon är en liten flicka :)
En

Balder, 2 veckor

Nyfiken kille som tillsammans med sin syster (trodde att det var en kille men det ser alltmer ut som att det är en tjej ) utforskar lådan :)

Brage, 2 veckor

Född 48 timmar senare än de andra men är absolut inte minst, han har lyckats hitta mammas gyllene tutte :)

Nu är de små två veckor gamla <3

Ronja har velat ha de små nära sig och det är först nu vi tillåtits ta enskilda bilder på dem :)

Fina Athena

'

Fin "vinter"dag
Ååååh... golvvärme <3

RSS 2.0