Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, på ett bra sätt :)

I  går morse, tisdag, upptäckte jag till min förvåning att en till liten prickig pojke låg bredvid sina två syskon! Trodde inte att det var sant! Vi hade vant oss vid tanken att det skulle vara två i kullen eftersom veterinär tyckte sig se två (möjligtvis 3, men det var omöjligt att säga). Nu är de tre och det känns otroligt kul!
Nykomlingen är lillen i mitten

Ronjas bebbar, pappa är Tamleopardens Pure Poison

Äntligen fick man möjligheten att ta några mysbilder på Ronja och de små :)

Två prickiga pojkar har kommit med storken!

Ronja visade klart och tydligt att det var dags vid 5-tiden i natt/morse. Då var det bara att rycka ut och göra i ordning det sista! Jag höll ett vakande öga på Ronja som skötte det hela galant och vid kl.10 kom det ut två bedårande killar :) Hade hunnit glömma bort hur små nyfödda kattungar kan vara! När de kom ut vägde de 85 respektive 100 g.

Nu är det bara några dagar tills det att Ronja får sina små!

Äntligen fick jag tillfället att fota Ronja i mysställning. Det börjar vankas födsel och det börjar bli lite pirrigt här hemma. Veterinären sa att det troligtvis blir två eller tre ungar och med tanke på hennes storlek ser det ut att bli i alla fall tre. Vi väntar med spänning och hoppas att allt kommer att gå vägen :)

Ronja <3

Nu har jag äntligen fått tillbaka min kamera som tyvärr är sämre än den andra som jag hittills fotat med, men detta innebär att jag kunnat ta lite bilder på Ronja och hennes växande mage :) Kameran är som sagt otroligt dålig och ska man ta en bild med den får man förvänta sig ca 5 sec i fördröjningstid vilket raserar hela Kodak-moment konceptet. Men här kommer dem i alla fall :)

Ronja njuter av golvvärmen i badrummet.
Fina Ronja :)

Ronja är dräktig :)

I onsdags åkte vi till veterinären och gjorde en ultraljudsundersökning på vår lilla Ronja. Det visade sig att hon har 2 eller 3 småttingar i magen :) Det var riktigt häftigt att se de röra på sig och småbråka med varandra. De väntas komma runt slutet av november. Nu håller vi tummarna att födseln går bra och att alla blir friska!

Ares har flyttat

Ares flyttade i söndags efter utställningen till sin nya familj. Han kommer att få det så bra, ett helt hus för sig själv med en älskande familj och en marsvinsdam på 5,5 år :)


Utställning TCC, 06-11-2011

Det har varit en spännande helg och idag fick vi träffa store och fine Apollon som numera heter Milou. Han fick en massor av lovord och kom Ex1 :). Stort grattis till Emelie och Apollon aka Milou! Ares kom tvåa efter brodern. Det gick inte lika bra för Athena idag, som kom tvåa, men är så nöjd och glad över helgen ändå! Kullen fick BIS av en förtjust Hanne Sofie Sneum :) Min kära vän Anna följde med oss och gav moraliskt stöd och tog en massor av bilder, otroligt uppskattat! Tack Anna!
Ares på parallellbedömning:

Apollon:
Athena:
Kullklass och bilder på syskonen tillsammans:

Utställning TCC, 05-11-2011

Idag har vi varit på TCC:s utställning i Bromma och det gick riktigt bra för Athena och Ares. De vart Ex1 och Athena fick BIV :) Jag är otroligt glad över resultaten och ser fram emot morgondagen då vi dessutom får träffa Apollon :) Här kommer lite bilder från dagens (lördagens) utställning.

Ares:

Athena:

RSS 2.0