Vad tiden går fort...

Ungarna är nu 12 veckor gamla och röjer som aldris förr :) Vi kommer att åka till Nerikes kattutställnig i Örebro lördagen den 3e mars, det kommer vara otroligt spännande!
Uppifrån och ner: Athena, Brage och Balder. Det är lite lustigt att varje gång vi är på besök hos mina föräldrar, hamnar alla prickisar i just denna fåtölj... ingen tvåbent varelse får sitta där :)
Stilige Balder:

Balder, 10 veckor

Balder väger 50g mindre än brorsan, dvs strax under 1,4 kg. De kommer att bli stora killar båda två :)
Balder är en lugn kille med underbart temperament och han vill verkligen vara med överallt (man får vara väldigt försiktig med var man går :) ). Han fick en liten stukning/sträckning i benet för ca två veckor sedan men är i dagens läge helt återställd och nu busas det mer än någonsin :) Balder har verkligen en fantastisk teckning med bra flyt och hans profil likaså. Han är en superkille som redan nu är en riktig snygging!

Brage, 10 veckor

Nu har Brage vuxit till sig ordentligt och väger över 1,4 kg. Han är hushållets busfrö jagar runt de vuxna :) Han har verkligen en underbar svärta! Det kommer att bli spännande att se hur denna kille kommer att utvecklas!

Balder, 9 veckor

Här kommer några bilder på vackre Balder :)
Guldklimpen med fröken Athena

Brage är tingad

Den livlige krabaten Brage lyckades charma ordentligt. Här kommer några bilder när han är nio veckor gammal

RSS 2.0