Plask, lek och mys

Jag har ställt fram min sons gamla badbalja och fyllt botten med vatten och några kattleksaker, det har blivit en huvudattraktion här hemma för våra prickisar :)
 
Här kommer bilder på plask och lek!
 
 
Cato och Cassie njuter av lite köttfärs
Cassie har hittat en varm plats i mitt knä :)

Vår älskade Hero

Unge herr Hero har också hittat ut till vårsolen och intresserar sig storligen för jordgubbarna som gått i ide och bilarna och människorna nere på gården. Har har blivit en stor kille!!
 
 

Cato och Cassies vårsol

Nu börjar man förnimma våren igen och då blir det självklart balkonghäng i vanlig ordning. Först ut när balkongen öppnas är Cato och Cassie! De njuter i stora drag av solskenet och lyssnar till fåglarna som börjat kvittra efter en längre vinter.
Både Cato och Cassie är tingade av Enea i Stockholm och Evelina från Västerås.
 
Här kommer årets vårsolsbilder ;)
 
Cassie busar med mammas svans :)
Cassie gör sig fin och Cato sitter bakom
 
Cassi (fram) och Cato (bak)
Cato
Cato (fram) och Cassie (bak)
Cato (fram) och Cassie som sträcker på sig (bak)
Cato
Cato
Cassie och Cato
Cassie (fram) och Cato (bak) 

Lite uppdatering :)

 
Med examensarbete som tar mycket tid och små kattungar i hemmet, har man inte mycket tid att uppdatera. De två prickisarna som föddes i slutet på november har vuxit till sig och varvar lek med vila :)
 
Honan som vi valt att döpa till Cassie är en riktigt lugn, trygg och nyfiken tjej som gärna sitter i famnen och lyssnar när man pratar med henne. Hon leker med bror sin och älskar att jag vippan. Hon har en lång och fin kropp och hennes täckning och färger/ kontrast utvecklas för var dag som går och är verkligen en fin tjej! Hon har en väldigt fin profil och stora vackra ögon <3
 
Hanen har fått heta Cato och är en kille med mycket energi. Han gillar att utforska allt och är nyfiken på nya saker hela tiden :)  Lekandet och utforskandet varvas med mys och gos. Till utseendet är Cato en riktig snygging. Han har fin konstrast och har härligt flyt i sina rosetter. Han har väldigt fin profil med små öron. Det kommer att vara jättekul att se båda två utvecklas!
 
Bilder på Cassie:
Sover bredvid bästisen dammsugaren :)
 
 
 
 
 
Bilder på Cato:
 
 
 
 

RSS 2.0