Lite uppdatering :)

 
Med examensarbete som tar mycket tid och små kattungar i hemmet, har man inte mycket tid att uppdatera. De två prickisarna som föddes i slutet på november har vuxit till sig och varvar lek med vila :)
 
Honan som vi valt att döpa till Cassie är en riktigt lugn, trygg och nyfiken tjej som gärna sitter i famnen och lyssnar när man pratar med henne. Hon leker med bror sin och älskar att jag vippan. Hon har en lång och fin kropp och hennes täckning och färger/ kontrast utvecklas för var dag som går och är verkligen en fin tjej! Hon har en väldigt fin profil och stora vackra ögon <3
 
Hanen har fått heta Cato och är en kille med mycket energi. Han gillar att utforska allt och är nyfiken på nya saker hela tiden :)  Lekandet och utforskandet varvas med mys och gos. Till utseendet är Cato en riktig snygging. Han har fin konstrast och har härligt flyt i sina rosetter. Han har väldigt fin profil med små öron. Det kommer att vara jättekul att se båda två utvecklas!
 
Bilder på Cassie:
Sover bredvid bästisen dammsugaren :)
 
 
 
 
 
Bilder på Cato:
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad fina de är! hamnade på din blogg av en slump, sitter och letar efter Bengaler till salu och alla fakta om dem jag kan komma över =)

Svar: Hej!Vad kul att du hamnade på bloggen och tycker om våra bengaler. Tyvärr är både Cassie och Cato tingade men förhoppningsvis kommer vi att få fler kullar i år :)
kattifnattarna.blogg.se

2013-02-15 @ 22:15:48
URL: http://MLilja.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0